Zomervakantie: speelpleinwerking en sportkampen 

Hieronder vind je een overzicht van de jeugdactiviteiten tijdens de zomervakantie. 
Voor de kampen die volzet zijn, kunnen geen extra plaatsen gecreëerd worden. 

 • 3-7 juli: speelpleinwerking "Kinderland" - meer info - VOLZET
 • 10-14 juli: speelpleinwerking "The Far West" - meer info - VOLZET
 • 17-20 juli: speelpleinwerking "Hocus, Pocus, Pats" - meer info - VOLZET
 • 7-11 augustus: speelpleinwerking "In de Jungle" - meer info - VOLZET
 • 16-18 augustus: speelpleinwerking "Speelplein is TOF!" - meer info - VOLZET
 • 21-25 augustus: sportkamp "USA: United Sports of America" - meer info
 • 21-25 augustus: kleutersportkamp "Sim Sala Sport" - meer info - VOLZET
 • 21-25 augustus: fietssportkamp voor 10- tot 15-jarigen - meer info

De speelpleinwerking en het fietssportkamp vinden plaats op het terrein in de Maalzaakstraat in Etikhove, de (kleuter)sportkampen in het Sportkot in Leupegem.

Inschrijvingen:
De inschrijvingen voor de zomervakantie starten op 3 mei om 16 uur. Wie een gezinsaccount heeft, krijgt een mailtje enkele dagen voor de start van de inschrijvingen. Wie nog geen account heeft, kan die nu al aanmaken via maarkedal.ticketgang.eu.


 

Tarieven en praktische info sportkampen en speelpleinwerking 

Inschrijven per week
Voor de speelpleinwerking en de (kleuter)sportkampen wordt telkens per week ingeschreven. Inschrijven voor losse dagen is niet mogelijk.

Werking en opvang
Tijdens een dag op het speelplein of (kleuter)sportkamp zijn er activiteiten van 9 tot 16 uur, uiteraard met pauzes en middagpauze.Er is gratis ochtendopvang van 8 tot 9 uur, de gratis avondopvang duurt op het (kleuter)sportkamp tot 17 uur, op het speelplein tot 17.30 uur.

Tarieven
Een week speelplein: 30 euro
Een week (kleuter)sportkamp: 55 euro voor inwoners van Maarkedal, 45 euro vanaf het tweede kind voor inwoners van Maarkedal, 65 euro voor niet-inwoners

Indien het niet om een volledige week gaat (bv. door feestdag) worden de tarieven verminderd aan volgende dagtarieven: 6 euro per dag voor het speelplein; 11, 9 en 13 euro voor een dag op het (kleuter)sportkamp, respectievelijk voor inwoners, inwoners vanaf 2de kind en niet-inwoners.

Hoe inschrijven?
Er kan op twee manieren worden ingeschreven:

 • Online inschrijven via maarkedal.ticketgang.eu.
  Let op: de inschrijving is pas geldig als je ook online betaald hebt!
  I.v.m. het fiscaal attest is het belangrijk steeds dezelfde account te gebruiken. Wie zijn login vergeten is, kan deze terug aanvragen bij de dienst Vrije Tijd. vrijetijd@maarkedal.be of 055 33 46 52. Nieuwe gebruikers maken eerst een gezinsaccount aan en kunnen daarna inschrijven en ook online betalen.
 • Wie niet online inschrijft, kan zijn kinderen komen inschrijven bij de dienst Vrije Tijd (bij voorkeur na afspraak). Het inschrijvingsgeld betaal je dan cash. 

Uitschrijven en terugbetaling
Uitschrijven voor één van de activiteiten kan tot twee weken voor de start van de activiteit. In dit geval wordt er bij terugbetaling 10% administratieve kosten van de kostprijs afgehouden.
Bij afwezigheid wegens ziekte vragen we een doktersattest. Dit attest kan tot twee weken na het einde van de vakantiewerking worden bezorgd. Bij ziekte wordt het volledig inschrijvingsgeld terugbetaald.

Foto's
Tijdens de kampen nemen we foto’s die achteraf eventueel gepubliceerd worden. Sinds kort heeft het speelplein ook en Facebookpagina waarop sfeerfoto's geplaatst worden. Indien we van jouw kind(eren) geen foto’s mogen publiceren, kan je dit telefonisch of per e-mail melden aan de dienst Vrije Tijd: vrijetijd@maarkedal.be of 055 33 46 52.