Sport- en kleutersportkamp tijdens de paasvakantie 

Van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 april

Kleutersportkamp “Piraat Ahoi”
Voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met het derde kleuterklasje.
Deze week zetten we de zeilen bol, dwars door de woeste zee. We gaan op ontdekkingstocht naar de wondere wereld der piraten. We maken natuurlijk een ooglap en als het weer wat meezit, doen we de leukste waterspelletjes!

Sportkamp “Samen sterk”
Voor jongens en meisjes van het eerste tot en met het zesde leerjaar.
Een weekje vol ploegsporten, groepsuitdagingen en teamspirit. We dagen de groep uit in een Eén tegen allen-spel en leren als ploeg samen te werken en elkaar te helpen. Als dat nog niet genoeg is, spelen we een 3-tal uitdagende kampspelen en zullen we op een leuke teambuildingattractie echt leren wat het is om samen te werken!

Praktisch:

Wanneer? Van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 april
Elke dag van 9 tot 16 uur, gratis opvang van 8 tot 9 en van 16 tot 17 uur.
Waar? ’t Sportkot in Leupegem - Sompelplein 39B - 9700 Oudenaarde 
Prijs? 44 euro voor inwoners van Maarkedal, 36 euro vanaf het 2e kind voor inwoners van Maarkedal, 52 euro voor niet-inwoners van Maarkedal. 
Inschrijven? Inschrijven kan vanaf 7 februari om 16 uur tot uiterlijk 26 maart (tenzij eerder volzet).
Online inschrijven via maarkedal.ticketgang.eu of na afspraak bij de dienst Vrije Tijd.
Meebrengen? Makkelijke sportieve kledij en schoeisel, lunchpakket, voldoende tussendoortje en drankjes.
Meer info? Dienst Vrije Tijd: vrijetijd@maarkedal.be of 055 33 46 52

 

Speelpleinwerking tijdens de paasvakantie: "Sprookjesland" - VOLZET 

Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 april

Welkom in de wereld van magie en fantasie. Deze week dromen we weg in de sprookjeswereld. We ontmoeten een heleboel sprookjesfiguren en gaan leuke avonturen tegemoet. Het wordt een magische week. 
 

Wanneer? Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 april
Elke dag van 9 tot 16 uur.
Gratis opvang van 8 tot 9 uur en van 16 tot 17.30 uur.
Voor wie? Alle kinderen vanaf 3 jaar (bij aanvang van het kamp) tot en met 12 jaar.
Het aantal deelnemers is beperkt. Schrijf tijdig in!
Waar? Let op: nieuwe locatie!
Vrije Basisschool Etikhove, Etikhoveplein 16
Prijs? 30 euro
Meebrengen? Kledij die tegen een stootje kan, lunchpakket, tussendoortje, voldoende drankjes en zonnecrème bij goed weer.
Inschrijven? Online inschrijven via maarkedal.ticketgang.eu (let op: gebruik steeds dezelfde gezinsaccount! Wie zijn login vergeten is, kan contact opnemen met de dienst vrije tijd)
of met contante betaling bij de dienst Vrije Tijd.
Inschrijvingsperiode? Inschrijven kan vanaf 7 februari om 16 uur tot 3 april (tenzij eerder volzet).

Tarieven en praktische info sportkampen en speelpleinwerking 

Inschrijven per week
Voor de speelpleinwerking en de (kleuter)sportkampen wordt telkens per week ingeschreven. Inschrijven voor losse dagen is niet mogelijk.

Werking en opvang
Tijdens een dag op het speelplein of (kleuter)sportkamp zijn er activiteiten van 9 tot 16 uur, uiteraard met pauzes en middagpauze.Er is gratis ochtendopvang van 8 tot 9 uur, de gratis avondopvang duurt op het (kleuter)sportkamp tot 17 uur, op het speelplein tot 17.30 uur.

Tarieven
Een week speelplein: 30 euro
Een week (kleuter)sportkamp: 55 euro voor inwoners van Maarkedal, 45 euro vanaf het tweede kind voor inwoners van Maarkedal, 65 euro voor niet-inwoners

Indien het niet om een volledige week gaat (bv. door feestdag) worden de tarieven verminderd aan volgende dagtarieven: 6 euro per dag voor het speelplein; 11, 9 en 13 euro voor een dag op het (kleuter)sportkamp, respectievelijk voor inwoners, inwoners vanaf 2de kind en niet-inwoners.

Hoe inschrijven?
Er kan op twee manieren worden ingeschreven:

 • Online inschrijven via maarkedal.ticketgang.eu.
  Let op: de inschrijving is pas geldig als je ook online betaald hebt!
  I.v.m. het fiscaal attest is het belangrijk steeds dezelfde account te gebruiken. Wie zijn login vergeten is, kan deze terug aanvragen bij de dienst Vrije Tijd. vrijetijd@maarkedal.be of 055 33 46 52. Nieuwe gebruikers maken eerst een gezinsaccount aan en kunnen daarna inschrijven en ook online betalen.
 • Wie niet online inschrijft, kan zijn kinderen komen inschrijven bij de dienst Vrije Tijd (bij voorkeur na afspraak). Het inschrijvingsgeld betaal je dan cash. 

Uitschrijven en terugbetaling
Uitschrijven voor één van de activiteiten kan tot twee weken voor de start van de activiteit. In dit geval wordt er bij terugbetaling 10% administratieve kosten van de kostprijs afgehouden.
Bij afwezigheid wegens ziekte vragen we een doktersattest. Dit attest kan tot twee weken na het einde van de vakantiewerking worden bezorgd. Bij ziekte wordt het volledig inschrijvingsgeld terugbetaald.

Foto's
Tijdens de kampen nemen we foto’s die achteraf eventueel gepubliceerd worden. Sinds kort heeft het speelplein ook en Facebookpagina waarop sfeerfoto's geplaatst worden. Indien we van jouw kind(eren) geen foto’s mogen publiceren, kan je dit telefonisch of per e-mail melden aan de dienst Vrije Tijd: vrijetijd@maarkedal.be of 055 33 46 52.  


 

Zomervakantie: data speelpleinwerking en sportkampen 

Hieronder vind je een overzicht van de jeugdactiviteiten tijdens de zomervakantie 2018.

 • 2-6 juli: speelpleinwerking 
 • 9-13 juli: speelpleinwerking
 • 16-20 juli: sportkamp en kleutersportkamp  
 • 6-10 augustus: speelpleinwerking 
 • 13-17 augustus: speelpleinwerking (geen werking op 15 augustus)
 • 20-24 augustus: speelpleinwerking
 • 27-31 augustus: fietssportkamp voor 10- tot 15-jarigen

Waar? 
De speelpleinwerking vindt, wegens de bouwwerken in de Maalzaakstraat, uitzonderlijk plaats in de Vrije Basisschool Etikhove, Etikhoveplein 16. De (kleuter)sportkampen vinden plaats in het Sportkot in Leupegem.
De thema's worden aangevuld op deze pagina van zodra gekend.

Inschrijvingen:
De inschrijvingen voor de zomervakantie starten op 2 mei om 16 uur. Wie een gezinsaccount heeft, krijgt een mailtje enkele dagen voor de start van de inschrijvingen. Wie nog geen account heeft, kan die nu al aanmaken via maarkedal.ticketgang.eu.