Opening speelnatuur Puttene 

Op vrijdag 2 juni wordt speelnatuur Puttene officieel geopend met workshops, schattenjacht, muziek ... Iedereen welkom vanaf 15.15 uur. 

Lees meer...


Midzomerklanken

Op zaterdag 24 juni kan je met Midzomerklanken weer genieten van 3 bijzondere concerten op 3 verschillende locaties, met tussenin zalige wandelingen. Tickets zijn beschikbaar.

Lees meer...


Werken aan het Marca

Voor de aanpassingswerken aan het Marca werd een stelling geplaatst op de begraafplaats in Maarke. Met vragen hieromtrent kan u terecht op 055 33 46 52.


Speelpleinwerking en sportkampen in de zomervakantie

Vanaf 3 mei kan je inschrijven voor de jeugdactiviteiten tijdens de zomervakantie. Ontdek nu de data en thema's van speelpleinwerking en sportkampen. 

Lees meer...


Avondmarkt op het plein - kraampjes gezocht!

Vlaanderen feest op 11 juli en wij feesten mee! Heb je lokale producten of ben je een lokaal talent?

Lees meer...


Marca sluit voor verbouwingwerken

Na het jaarlijks concert van de fanfare sluit het Marca voor een aantal maanden de deuren voor aanpassingswerken. Deze werken in eerste fase zijn een cruciale stap in de uitbouw van een volwaardig gemeenschapscentrum.

Lees meer...


Jury selecteert ontwerpers voor designproject Z+

Aan de wedstrijd Z+ namen 51 ontwerpers deel, samen goed voor 100 ontwerpen! De jury selecteerde 3 ontwerpen, die opvielen door de subtiele en vanzelfsprekende mani

er waarop ze geïntegreerd worden in het landschap. Floris Vincke & Thijs Urban, Kai Kinnaer en Marthe Vanthuyne zien volgend jaar hun ontwerp gerealiseerd. Marthe Vanthuyne sleept bovendien ook de bijzondere prijs “André Verroken” in de wacht. 

Lees meer ... 


Lessenreeksen omnisport 55+ en yoga

Al goede voornemens gemaakt? Op 10 januari starten onze lessenreeksen omnisport voor 55-plussers en yoga. 

Lees meer...


100% natuurloop Muziekbos 

Op zaterdag 8 oktober werd de 100% natuurloop Muziekbos, met startplaats in Louise-Marie, geopend. 

Lees meer...


Nieuwe toeristische brochure en kaart

Met onze nieuwe toeristische brochure en kaart helpen we je graag op weg om de mooiste plekjes en leukste adresjes van Maarkedal te ontdekken.

Maarkedal op Twitter