Met auto, motor of vespa! 

Zin om Maarkedal en de Vlaamse Ardennen te verkennen met de auto, motor of vespa? Dat kan! 

Vespatrips

Ontdek met de vespa Maarkedal en de Vlaamse Ardennen. Je kan alleen met de vespa op pad, maar je kan ook kiezen voor begeleide groepsritten (vanaf 6 vespa's). RefugeTrips heeft voor groepen zowel een dag-, namiddag- als avondprogramma, altijd langs de meest pittoreske plaatsjes van de Vlaamse Ardennen of over de mythische heuvels van het Ronde van Vlaanderentraject. 

Praktisch
Kapelleberg 16 
9680 Maarke-Kerkem
tel +32 (0)495 599 433
info@refugekapelleberg.be
www.refugetrips.be

Auto- en motorroute Vlaamse Ardennen

Met deze autoroute verken je de Vlaamse Ardennen, de heuvelende regio van Oost-Vlaanderen tussen Oudenaarde, Zottegem en Ronse. De route start op de markt in Oudenaarde en verbindt de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden in de Vlaamse Ardennen. Wie de tijd wil  nemen om interessante punten te bekijken of een museum te bezoeken kan de route beter in twee lussen rijden. De ene lus doet de Zwalmstreek aan van Oudenaarde naar Horebeke, Zwalm, Zottegem en Brakel. De andere lus brengt je van Oudenaarde naar Maarkedal, Ronse en Kluisbergen. De ganse regio biedt steeds weer schitterende vergezichten. 

Vertrekpunt: Markt - 9700 Oudenaarde
Afstand: 60-100 km
Bewegwijzering: bewegwijzerde autoroute
Kostprijs: 2,5 euro
Realisatie: Toerisme Oost-Vlaanderen vzw en Toerisme Vlaamse Ardennen vzw

Deze brochure kan je kopen aan het loket van de  dienst Burgerzaken tijdens de openingsuren of aankopen via de webshop van Toerisme Oost-Vlaanderen: www.tov.be/nl/webshop
Voor verdere info en vragen kan je terecht bij de dienst Vrije Tijd.